Bugun...


Füsun Adıyaman

facebook-paylas
2024 SİZE NELER GETİRECEK?
Tarih: 25-12-2023 13:39:00 Güncelleme: 25-12-2023 13:50:00


2024 SİZE NELER GETİRECEK?

Merhabalar Herkese,

Hayalimdeki ülke olan Nepal’e olan seyahatim nedeniyle iki haftadır sizlerden uzak kaldım.

2024 hepimize neler getirecek, detaylı olarak öğrenmek ister misiniz?

Astrolojik yorumları öncelikle yükselen burcunuza göre sonra doğduğunuz güne göre okur musunuz?

Eğer doğum saatiniz kesin değilse yani yükselen burcunuzu bilmiyorsanız, doğum gününüze göre yorumları değerlendirebilirsiniz.

YÜKSELEN KOÇ ve KOÇLAR:

İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili gündemlere, kendi isteklerinizi hayata geçirmeye, hukuksal konulara, imaj değişikliklerine ve yeni başlangıçlara hazır mısınız?

Kadersel dönüşümleri hayatımıza çeken Ay Düğümleri, 2024 yılı boyunca yine Koç- Terazi aksında olacak.

Nisan 2024’de bereketli Jüpiter ile Uranüs’ün kavuşumu, finansal açıdan güzel gelişmeler yaşatabilir.

KENDİNİZE OLAN GÜVENİNİZ ARTACAK.

26 Mayıs’tan itibaren, Jüpiter gezegenimiz İkizler burcunda yol almaya başlayacak. Yükseleninizle sekstil açı yapmasıyla, şans ve fırsatlar karşınıza çıkacaktır.

Özellikle yakın çevre, eğitim, ticaret, araç alım- satımı, sosyal medya, tanıtım ve iletişim alanlarında ilerleme kaydetmeniz kolaylaşacaktır. Kardeşler, kuzenler, yakın akrabalar veya komşularla ilgili konularda gündeme gelebilir.

Eylül ayı ile birlikte kontrolünüz dışındaki konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sakin kalmayı başarmak gerekiyor. Çünkü 2026 yılına kadar, kontrolcü Satürn 12. Evinizde yol alacak. Bilinçaltı çalışmalar, büyük kapalı alanlarla (hastane, hapishane, iş merkezi vb.) ilgili durumlar, şifa çalışmaları, kayıpları ve endişeleri ortaya çıkarabilir. Sağlıkla ilgili çözüm yolları arayışına girebilirsiniz.

Bu süreci mantıklı geçirirseniz, 2026’dan itibaren hayatınız çok güzel gelişmelere açık olacaktır. Sonbahardaki gündemlerinize dikkat edin. 2025 yılının tamamında bu gündemlerle uğraşıyor olabilirsiniz. Nisan 2024’deki Merkür Retrosu Koç burcunda olacağı için önemli…

SORGULAMA ZAMANI…

Ağustos 2024’deki Merkür Retrosu, sağlık ve günlük çalışma hayatınızla ilgili konuları masaya taşıyabilir. Aşk, flörtler, çocuklarımız, aile, yuva, gayrimenkul, ebeveynler, taşınma gibi konularınızı 6 Aralık 2024- 24 Şubat 2025 aralığına bırakmayın. Bu süreçte gerçekleşecek olan, Mars Retrosunda yeni başlangıçlar yapmamanız daha iyidir.

Dönüşüm gezegenimiz Plüto, Ocak 2024’de Kova Burcunda  yol almaya başlayacak. İş, kariyer, toplumsal statünüz, ilişkileriniz önünüzdeki 20 yıl boyunca yavaş yavaş değişecektir.

Değişimlerinizin, yaşam yolunuzda gerekli olduğunu unutmayın.

YÜKSELEN BOĞA ve BOĞALAR:

2024, sorumluklarınızın arttığı bir yıl olacak. Planlı ve programlı hareket etmek, yararınıza olacak.

Geçtiğimiz yıllarda oldukça zorlandınız. Neyse ki, Nisan ayında gerçekleşecek Jüpiter ile Uranüs’ün kavuşumu; artık güzellikleri sizin burcunuza getiriyor. Sağlığınıza köklü çözümler bulabilirsiniz. Aile ve işle ilgili güzel gelişmeler olacaktır. Bereketli Jüpiter’in, Mayıs ayında İkizler burcuna geçmesiyle, yeni kararlar alacağınız için daha kontrollü adımlar atın.

Eylül ayı ile birlikte yeni ilişkiler veya uğraşılar hayatınıza girebilir. Yeni eğitim ve hobilerle uğraşabilirsiniz.

Plüto’nun, ocak ayında Kova burcuna geçmesiyle; hedefleriniz, kariyer ve statünüzle ilgili gelişmeleri 20 yıl içinde gözlemleyeceksiniz. Bakış açınız değiştikçe, yeri kariyer ve statü değişikliğine gidebilirsiniz.

Satürn’ün transitiyle, 2024-2026 aralığında kariyerden elde edeceğiniz kazanç ve hayalleriniz gündemde olacaktır. Hedeflere doğru adım adım ilerleyeceksiniz. Daha güvenilir kişileri hayatınıza çekeceksiniz.

BAZI ESKİ TANIDIKLARI, ARKANIZDA BIRAKABİLİRSİNİZ.

6 Aralık 2024- 24 Şubat 2025 aralığında Mars Retrosu iş temponuzu ve kazancınızı biraz yavaşlatabilir. Sıkıntılar ortaya çıkabilir.

Sakin kalıp, akılcı hareket etmeli…

Eylül ayında Balık burcundaki Ay Tutulması, hedeflerinize ve kariyerden elde ettiğiniz kazancınıza, sosyal çevrenize, çocuklar ve ilişkilerinize etki ediyor. Bu gündemler, 2026 yılına kadar devam edecektir. Çalışarak, karşılığını alacağınız bir yıl sizleri bekliyor.

YÜKSELEN İKİZLER ve İKİZLER:

Mayıs 2024- 2025 aralığında bereket ve bolluk gezegenimiz Jüpiter, sizi burcunuzda olacak. Hayatınızın her alanına şans ve fırsatlar getirecek.

Sağlıkla ilgili sorunlarınız varsa çözebilirsiniz. Ancak Nisan ayındaki Jüpiter ile Uranüs kavuşumu, 12. Evinizde olacağından, içinizde fırtınalar kopacak. Arkadan dönen dolaplar ortaya çıkabilir. Sağlıkla ilgili konularda abartıya kaçabilirsin.

Haziran’da gerçekleşecek olan İkizler Yeniay’ı, önemli kararlar almana sebep olacaktır. İş, meslek, ilişkiler ve çocuklarla ilgili gündemlerin olabilir. Yükselen burcunun yönetici gezegeni olan Merkür, ağustos ayında Retro konumuna gelecek.

Aile, yuva, taşınma ve gayrimenkullerle ilgili konular gündeme gelebilir.

Kasım ayındaki Merkür Retrosu ise ilişkiler, ticaret ve sosyal medya ile ilgili yarım kalmış uğraşları, yeniden ortaya çıkarabilir.

TÜM İŞLERİNİ 2024 ARALIK’TAN ÖNCE TAMAMLAMAYA ÇALIŞMALISIN.

Çünkü 6 Aralık 2024- 24 Şubat 2025 aralığında Mars Retrosu işlerini ve gelirlerini aksatabilir.

MART 2025’le birlikte harekete geçmeye yeniden hazır olacaksın. Temmuz ayı, yatırım, kazançlar ve ilişkiler açısından çok olumlu…

18 Eylül’deki Balık Ay tutulması, iş, kariyer, statünüz ve hedeflerinizi etkileyecek. Eylül ‘den başlayıp 2024 Yılının sonuna kadar yaşayacaklarınız önümüzdeki 1,5 yılın fragmanı olacak.

2026 Şubat’la birlikte, Satürn’ün üstünüze yığdığı sorumluluklar azalıyor.

YÜKSELEN YENGEÇ ve YENGEÇLER:

Mayıs ayında Jüpiter’in İkizler burcuna geçmesiyle, sezgilerimiz güçleniyor. Büyük kapalı alanlarla ilgili durumlar ortaya çıkabilir. Ya da sağlık konuları gündeme gelebilir.

Temmuz ayında yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay, çalışma hayatında yeni fırsatları ortaya çıkarıyor. Yurtdışı bağlantılı durumlar da söz konusu olabilir. Ağustos ayındaki Merkür Retrosu, kazançlarınızı geciktirebilir.

DİKKATLİ VE TASARRUFLU OLUN.

Eylül ayındaki tutulma, hayatınıza ailenizle ilgili konular, ev, arsa alım satımı, taşınma, şehir veya ülke değişikliğini getirebilir. 2026 ortalarına kadar bu konular, baş gündemleriniz olabilir.

6 Aralık- 24 Şubat arasındaki Mars Retrosu da yeni başlangıçları, bu tarih aralığında yapmayın diyor.

Parasal konularda emin olarak adım atın.

Güzel bir 2024 geçirmeniz dileğiyle…

YÜKSELEN ASLAN ve ASLANLAR:

Zorlayıcı bir 2023 geçirmenize karşın, 2024 Nisan ayı ile birlikte şans size gülecek. Tabii ki sistem sizi boş oturtmayacak.

Yurdışı bağlantılı işler, eğitimler, sosyal medyayı kapsayan konular gündeme gelecek. İlişkiler ve para konularında destekler alacaksınız.

Ancak Eylül ayındaki tutulmalar biraz zorlayıcı olabilir. En azından beklenmedik gelişmeler ortaya çıkabilir. Eşin veya ortağın parası ya da kendi isteklerin ile ilişkide olduğun kişi ile sorunları masaya yatırman gerekiyor.

Dönüştürücü Plüto gezegeni, çalışma hayatı, sağlık, ilişkiler, evlilik ve ortaklık alanlarında, önümüzdeki 20 yıl boyunca yavaş yavaş ilerletecek.

Ağustos ayındaki Merkür Retrosu, parasal konularda gecikme ve engeller yaratabilir.

6 Aralık- 24 Şubat arasında gerçekleşecek olan MARS Retrosu ise ilerlemenizi durdurabilir. O nedenle önemli kararları, bu tarih aralığında almayın.

Bu süreçte sağlığınıza da dikkat edin.

Hayatınızda pek çok yenilik yapacağınız, bir yıl sizi bekliyor.

Güzelliklerle gelsin.

YÜKSELEN BAŞAK ve BAŞAKLAR:

2024 yılında, eğitimler, üniversiteler, yurtdışı bağlantılılar, seyahatler ve uzak akrabalar ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Mayıs’dan itibaren, Jüpiter yükseleninize kare açı yapacak. Kariyer ve işle ilgili konularda yoğun çalışın. Hedeflerinize, çabalarsanız ulaşabilirsiniz. Ağustos ayında, yönetici gezegeniniz olan Merkür Retro hareket edecek.

KENDİ İSTEKLERİNİZ VE İLİŞKİNİZLE İLGİLİ YARIM KALAN İŞLERİ TAMAMLAYACAKSINIZ.

Eylül ayındaki Balık burcundaki AY Tutulması, ilişki ve ortaklıklarla ilgili gelişmeleri gündeme getirecek.

Bu süreç, 2026 ortalarına kadar hayatınıza damgasını vuracaktır. 6 Aralık 2024- 24 Şubat 2025 aralığında MARS Retrosu ile bazı kişilerle ilişkileriniz bozulabilir.

Plüto’nun Kova Burcu transiti ile önünüzdeki 20 yıl boyunca, çalışma hayatı, beraber çalıştığınız kişiler, evcil hayvanlar, sağlığınız, kira ve kiracılarla ilgili gündemler olabilir.

Çok yavaş ilerleyen Plüto, hayata bakışınızı değiştirmeye geliyor…

YÜKSELEN TERAZİ ve TERAZİLER:

Geçen yılın ardından, 2024 sizin için daha olumlu geçecek. Nisan ayındaki parasal gelişmelere önemli olacak.

Mayıs ayında Jüpiter’in İkizler burcuna geçmesiyle, yükselenine yapacağı üçgen açı, şans ve fırsatları ortaya çıkarır. Eğitimler, akademik çalışmalar, yurtdışı bağlantılılar, ticaret, seyahatler, yayıncılık, sosyal medya ve hukuksal konularda güzel gelişmeler var. Kardeşler, kuzenler, yakın akrabalar veya komşulardan da destek alabilirsiniz.

Eylül’deki tutulmalar, günlük çalışma hayatını ve beraber çalıştığın kişileri etkiliyor. Sağlığa da özen göstermelisin. Eylül’le birlikte, bu gündemler 2026 ortalarına kadar hayatını etkileyecek.

Plüto’nun Kova burcundaki yolculuğu, aşk, flörtler, çocuklarınız, yeni bebek isteği, hobiler, borsa ve yaratıcılık gerektiren konuları gündeme getirmektedir.

Önünüzdeki 20 yıl boyunca bu konularda fikir değişikliği olabilir.

Sosyal çevreniz veya Arkadaşlarınız değişebilir. Kariyerden elde ettiğiniz kazançla veya hayallerinizle ilgili farklı istekleriniz ortaya çıkabilir.

6 Aralık 2024- 24 Şubat 2025 aralığında gerçekleşecek olan MARS Retrosu, yeni iş kurmak için uygun değil. Mart 2025’i. beklemek akıllıca olacak.

Yıllar içinde Plüto’nun desteği ile çok daha güçlü olacaksınız.

Sevgi ve huzurla dönüşün.

YÜKSELEN AKREP ve AKREPLER:

Bu yıl, sorumluluklarınız artacak.

Nisan ayında evlilik, ortaklık, danışmanlıklar veya davalar ile ilgili gündemler olabilir.

Mayıs ayındaki Jüpiter ‘in İkizler burcuna geçmesi, size de fırsatlar getirecektir. Ancak bu şansları fark edip, peşine düşmeniz gerekiyor.

ALIM SATIM İŞLERİ, YATIRIMLAR VEYA KAZANÇ ARTIŞLARI OLABİLİR.

Eylül ayındaki tutulmalar, bekarlar için yeni bir Aşk getirilebilir. Evliler ilişkilerini düzene oturturlar veya çocuk isteyebilirler. 2026 ortalarına kadar sürecek bu etkileşim, yatırım alanında başarılar verebilir.

Yeni yeteneklerinizi keşfedip, yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

EKİM AYI, FİNANSAL KONULAR VE YATIRIMLAR AÇISINDAN EN İYİ AY…

6 Aralık 2024- 24 Şubat 2025 aralığında, ebeveynlerinizin sağlığına dikkat edin. Aile, yuva, taşınma, gayrimenkul, şehir ve ülke değişikliği yaşanabilir. Olayların sağlıklı akışı için Mart 2025 beklenmeli…

Sevgi ve sağlıkla kalın.

YÜKSELEN YAY ve YAYLAR:

Nisan’dan itibaren çalışma hayatı, beraber çalıştığınız kişiler ve sağlıkla ilgili konular olumlu sonuçlara yöneliyor. Bu yıl iş hayatında yol kateteceksiniz.

Mayıs ayında Jüpiter’in sizin yükseleninizle karşıt açıda olması, ilişkileri ve ortaklıkları gündeme getirebilir.

Yeni bir ilişkiye başlayabilir, eş, partner veya ortağınızla sorunları masaya yatırabilirsiniz. Belki bir dava konusu veya açık bir düşmanlıkla da karşılaşabilirsiniz.

Eylül ayındaki Tutulmalar, bu yıl hayatınızda önemli olacak. Aile, yuva, kökler, gayrimenkul, taşınma, dekorasyon, şehir veya ülke değişikliği ya da statünüzle ilgili koşullar gündeme gelebilir. Bu konular, 2026 ortalarına kadar sizi meşgul edecek.

2026 yılının olumlu etkileşimlerini, bu iki yılda çabalayarak kendinizi hazırlayacaksınız.

27 Kasım-16 Aralık arasındaki Merkür Retro su, yay burcunda olacağı için; sizi etkileyecek.

İçe kapalı olup, alanlarını ve iletişimini zorlayacak.

Sevgili Yay’lar, Güzel yıllara hazırlanıyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAK ve OĞLAKLAR:

Nisan ayından itibaren, Boğa burcundaki Jüpiter ve Uranüs, sizin yükseleninize üçgen açı yapacak.

Statünüz, kariyeriniz, aile ile ilgili konular ve çocuklarınızla ilgili gelişmeler ortaya çıkacaktır. Şans ve fırsatları kendinize çekeceksiniz.

Hedefleriniz ve aileniz ve Sevdikleriniz arasındaki dengeyi bu yıl sağlayacaksınız.

Artık sizin istekleriniz de görünür olacaktır.

Mayıs’da Jüpiter İkizler burcundaki yolculuğuna başlıyor. Şans ve fırsatları göremeyebilirsiniz.  Plüto’nun Oğlak burcu serüveni biteceği için, 2024 genel anlamda nefes almanızı sağlayacak.

Hayatınızın pek çok alanında dönüşüm yaşadınız.

14 YIL ÖNCEKİ SİZ NERELERDESİNİZ?

Bir düşünün bakalım!

Artık yatırımlar ve finansal konulardaki adımlarınızın ödüllerini alacaksınız.

Eylül ayındaki Tutulmalar, eğitim, ticaret, seyahatler, sosyal medya, iletişim, araç alım- satımı, kardeşler, kuzenler, yakın akrabalar ile ilgili gündemleri ortaya çıkaracaktır. Ve bu gündem 2026 ortalarına kadar zamanınızı alacaktır,

6 Aralık’tan önce tüm işlerini hallet ki, MARS Retrosunun etkilerinden kurtulabilesin. Sağlık konuları, ilişkiler, eş ve ortaklıkla ilgili gündemleriniz sürüncemede kalabilir. Sevgi ve sağlıkla kalın.

YÜKSELEN KOVA ve KOVALAR:

Yıl boyunca kardeşler, kuzenler, yakın akrabalar, eğitim, ticaret, sosyal medya ve seyahatlerle ilgili gündemler var.

Nisan ayında, aile, yuva, gayrimenkul, alım- satım. Taşınma, şehir veya ülke değişimi ile ilgili konularda çaba gösterip, mücadele etmemiz gerekir.

Neyse ki, Jüpiter ‘in İkizler burcuna geçeceği mayıs ayında daha çok şans ve fırsatlar önümüze gelecek. Yatırımlar, borsa, çocuklarınız, aşk, flörtler, yaratıcılık gerektiren konular ve sosyal çevremizden destek alıyoruz.

10 Ocak- Kasım 2024 aralığında Plüto, Kova burcunda olacak. 2025 yılı ile birlikte nerdeyse 20 yıl boyunca, sizleri dönüştürmeye başlayacak.

ÇOK YAVAŞ YAVAŞ OLAN BU DÖNÜŞÜM İLE TÜM KOŞULLARINIZ DEĞİŞECEK.

Eylül ayındaki Tutulmalar, finansal krizleri tetikleyebilir. Yaptığınız yatırımları ve parasal kaynaklarınızı 2026 ortalarına kadar dikkatli kullanın.

6 Aralık 2024- 24 Şubat 2025 aralığında gerçekleşecek olan MARS Retrosu, evlilik, eş, partner, ortaklık veya hukuksal konularda acele karar almamamızı öneriyor.

Tabii ki, sağlığa ve çalışma hayatına da dikkat etmeliyiz. Sevgili Kova’lar, Plüto’nun sizin burcunuza geçmesi ile yeni bir yaşam döngünüz başlıyor. Güzellikleri beraberinde getirmesi dileğiyle…

YÜKSELEN BALIK ve BALIKLAR:

Finansal konular, yıl boyunca önemli olacak. Sorumlulukların artması ve sınavlar, Satürn’ün Balık transiti ile Mart 2023’de başladı. Korku ve endişeler, sağlığınızı etkilerken 2024’de bu süreci içine alıyor.

10 Mart’ta gerçekleşecek olan Yeniay, hayatınızdaki önemli kararları almanızı sağlıyor.

Mayıs’da Jüpiter ‘in İkizler burcunda ilerleyişi sırasında, sizin yükseleniniz ile kare açı yapacak. Daha çok çalışıp, mücadele etmeniz gereken bir yıl…

MADDİ OLARAK KÜÇÜLÜP, DAHA TASARRUFLU OLMALISIN.

Ağustos ayındaki Merkür Retrosu ile ilişkilerini masaya yatırıyorsun. Geçmişten gelen sorunlara çözüm bulabilirsin. İş ve kariyerle ilgili yeni anlaşmalar yapmayın.

Eylül Ayındaki AY Tutulması, sizin burcunuzda olduğu için çok önemli olacaktır. Kendi istekleriniz, imaj değişikliği, sezgisel döngüler, yeni başlangıçlar ve ilişkileriniz yada ortaklıklarla ilgili gündemler ortaya çıkacaktır.

2026 ortalarına kadar hayatının her alanından etki alıyorsun. 6 Ocak 2024- 24 Şubat 2025 aralığında gerçekleşecek olan MARS Retrosunda finansal krizlere dikkat etmelisiniz.

Gecikme ve engellerle karşılaşmak, harekete geçmemizi zorlaştırır. 2024’ün güzellikleri, hayatınıza getirmesini diliyorum.

Yıl içinde de öngörüleri gözden geçirirseniz, duruma göre kendinize yol haritası çizebilirsiniz. 2024 Hepimize, Ülkemize ve Dünyamıza sağlık, huzur, neşe ve mutluluk getirsin.

Yeni yılda buluşmak dileğiyle, şimdilik HOŞÇAKALIN.





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Fenerbahçe 9 9 0 0 24 5 27 +19
2 Galatasaray 9 8 0 1 18 5 25 +13
3 Adana Demirspor 9 5 2 2 19 11 17 +8
4 Beşiktaş 9 5 3 1 13 11 16 +2
5 Trabzonspor 9 5 4 0 16 11 15 +5
6 Kasımpaşa 9 4 2 3 14 16 15 -2
7 Hatayspor 9 3 1 5 16 11 14 +5
8 Çaykur Rizespor 9 4 3 2 10 14 14 -4
9 Kayserispor 9 3 2 4 10 9 13 +1
10 Sivasspor 9 2 3 4 10 12 10 -2
11 Alanyaspor 9 2 3 4 8 11 10 -3
12 MKE Ankaragücü 9 2 4 3 13 12 9 +1
13 Fatih Karagümrük 9 2 4 3 9 9 9 0
14 Antalyaspor 9 2 4 3 9 11 9 -2
15 Konyaspor 9 2 4 3 9 12 9 -3
16 Gaziantep FK 9 3 6 0 7 15 9 -8
17 Başakşehir FK 9 2 5 2 5 11 8 -6
18 Pendikspor 9 1 4 4 10 18 7 -8
19 İstanbulspor 8 1 5 2 5 12 5 -7
20 Samsunspor 8 0 6 2 5 14 2 -9
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 9 8 1 0 22 6 24 +16
2 Kocaelispor 9 6 2 1 15 9 19 +6
3 Göztepe 9 5 2 2 10 4 17 +6
4 Bodrumspor 9 5 2 2 12 7 17 +5
5 Gençlerbirliği 9 5 2 2 12 10 17 +2
6 Bandırmaspor 9 4 1 4 12 6 16 +6
7 Keçiörengücü 9 4 3 2 7 7 14 0
8 Manisa FK 9 3 2 4 12 7 13 +5
9 Çorum FK 9 4 4 1 12 9 13 +3
10 Sakaryaspor 9 3 3 3 8 8 12 0
11 Erzurumspor FK 9 2 3 4 8 6 10 +2
12 Adanaspor 9 3 6 0 9 12 9 -3
13 Boluspor 9 2 4 3 5 9 9 -4
14 Şanlıurfaspor 9 2 4 3 7 13 9 -6
15 Ümraniyespor 9 2 5 2 8 15 8 -7
16 Tuzlaspor 9 2 6 1 7 19 7 -12
17 Giresunspor 9 1 6 2 6 13 5 -7
18 Altay 9 1 6 2 5 17 5 -12
Takım O G M B A Y P AV
1 Van Spor FK 10 9 1 0 14 7 27 +7
2 Esenler Erokspor 9 8 1 0 18 4 24 +14
3 Ankaraspor 10 6 1 3 14 6 21 +8
4 1461 Trabzon FK 9 6 1 2 16 3 20 +13
5 Nazilli Belediyespor 10 6 3 1 15 11 19 +4
6 Bucaspor 1928 9 5 1 3 12 4 18 +8
7 Ankara Demirspor 9 6 3 0 13 9 18 +4
8 Yeni Mersin İdman Yurdu 10 4 2 4 13 11 16 +2
9 Diyarbekir Spor 9 3 3 3 7 8 12 -1
10 Karacabey Belediye Spor 10 3 5 2 7 7 11 0
11 Beyoğlu Yeniçarşıspor 9 3 5 1 6 10 10 -4
12 Serik Belediyespor 10 2 5 3 4 8 9 -4
13 Bursaspor 9 2 4 3 6 11 9 -5
14 Altınordu 9 1 4 4 10 10 7 0
15 Zonguldak Kömürspor 9 1 5 3 6 9 6 -3
16 Hes İlaç Afyonspor 9 1 5 3 4 10 6 -6
17 Kırklarelispor 10 1 6 3 4 17 6 -13
18 Adıyaman FK 10 1 7 2 4 15 5 -11
19 Kırşehir Futbol SK 10 1 7 2 5 18 5 -13
Takım O G M B A Y P AV
1 Aliağa Futbol A.Ş. 7 6 0 1 15 2 19 +13
2 Kepezspor FAŞ 6 4 0 2 12 3 14 +9
3 Kırıkkalegücü FK 6 4 2 0 7 4 12 +3
4 Ayvalıkgücü Belediyespor 7 3 1 3 6 4 12 +2
5 Mardin 1969 Spor 7 3 2 2 11 7 11 +4
6 K.Çekmece Sinopspor 7 2 1 4 9 6 10 +3
7 52 Orduspor FK 7 2 2 3 6 6 9 0
8 Artvin Hopaspor 6 2 2 2 6 3 8 +3
9 Edirnespor 6 2 2 2 6 4 8 +2
10 İnegöl Kafkas GK 6 2 3 1 4 8 7 -4
11 Talasgücü Belediyespor 7 2 5 0 8 14 6 -6
12 Malatya Arguvanspor 6 1 3 2 2 4 5 -2
13 Gümüşhanespor 7 0 3 4 5 10 4 -5
14 Karabük İdmanyurdu Spor 7 1 5 1 5 16 4 -11
15 Tarsus İdman Yurdu 6 1 4 1 5 16 4 -11
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/10/2023 Hatayspor vs Kayserispor
 27/10/2023 Kasımpaşa vs İstanbulspor
 28/10/2023 Alanyaspor vs Sivasspor
 28/10/2023 Adana Demirspor vs Konyaspor
 28/10/2023 Çaykur Rizespor vs Galatasaray
 29/10/2023 Fatih Karagümrük vs Trabzonspor
 29/10/2023 Antalyaspor vs Başakşehir FK
 29/10/2023 MKE Ankaragücü vs Samsunspor
 29/10/2023 Pendikspor vs Fenerbahçe
 30/10/2023 Beşiktaş vs Gaziantep FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/10/2023 Şanlıurfaspor vs Giresunspor
 28/10/2023 Keçiörengücü vs Göztepe
 28/10/2023 Tuzlaspor vs Erzurumspor FK
 28/10/2023 Boluspor vs Bodrum FK
 28/10/2023 Kocaelispor vs Gençlerbirliği
 29/10/2023 Manisa FK vs Çorum FK
 29/10/2023 Adanaspor vs Ümraniyespor
 29/10/2023 Altay vs Sakaryaspor
 29/10/2023 Eyüpspor vs Bandırmaspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 28/10/2023 Hes İlaç Afyonspor vs Karacabey Belediye Spor
 28/10/2023 Adıyaman FK vs Bucaspor 1928
 28/10/2023 Diyarbekir Spor vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 28/10/2023 Kırklarelispor vs Beyoğlu Yeniçarşıspor
 28/10/2023 Kırşehir Futbol SK vs Ankara Demirspor
 28/10/2023 Serik Belediyespor vs Bursaspor
 28/10/2023 Zonguldak Kömürspor vs Altınordu
 28/10/2023 1461 Trabzon FK vs Nazilli Belediyespor
 28/10/2023 Esenler Erokspor vs Ankaraspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 28/10/2023 Artvin Hopaspor vs Aliağa Futbol A.Ş.
 28/10/2023 Karabük İdmanyurdu Spor vs İnegöl Kafkas GK
 28/10/2023 K.Çekmece Sinopspor vs Kırıkkalegücü FK
 28/10/2023 Malatya Arguvanspor vs Gümüşhanespor
 28/10/2023 Talasgücü Belediyespor vs Edirnespor
 28/10/2023 Tarsus İdman Yurdu vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 28/10/2023 52 Orduspor FK vs Kepezspor FAŞ
GAZETEMİZ

SİZCE 2023 YILI YAZINA HANGİ ANTALYALI SANATÇI KLİBİ DAMGA VURDU


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
HABER ARA
YUKARI