Bugun...


Füsun Adıyaman

facebook-paylas
BOL AKSİYONLU BİR İKİZLER DOLUNAYI İLE 27 KASIM HAFTASINA GİRİYORUZ
Tarih: 26-11-2023 19:56:00 Güncelleme: 26-11-2023 19:58:00


Merhabalar Herkese,

27 KASIM haftasına, bol aksiyonlu ve hareketli bir İKİZLER Dolunay’ı  ile giriş yapıyoruz.

27 KASIM PAZARTESİ günü saat 12.16’da İKİZLER burcunun 4 derecesinde bir DOLUNAY gerçekleşecek.

İkizler burcu, meraklı, konuşkan, sabırsız, zihinsel aktivelere ve iletişime açık olup, şartlara kolay uyum sağlamamıza destek olur.

Sevgili Ay’ın karşısındaki Güneş ve Mars beraberliği, sert tepkileri ve duygusal patlamaları  ortaya çıkarabilir.

YAŞAM ENERJİMİZ GÜNEŞ, ACRAB SABİT YILDIZI İLE KAVUŞUMDA…

Maddecilik, gözü karalık, zalimlik, kazalar, yaralanmalar ve sağlık sorunlarını gündeme getiriyor. DOLUNAY’da, Merkür ile mistik Neptün arasındaki kare açı da, iletişim konularında sorunların olacağının altını çiziyor. Alıngan, dalgın, kaprisli, hayalperest, plansız ve mantıksız olmamız, gerçekleri görmemizi engelliyor. Anın haritasında 4. Evde gerçekleşen İKİZLER Dolunay’ı, aile, yuva, ev, ebeveynler, gayrimenkuller, taşınma, ev veya şehir değişikliği, dekorasyon, kariyer, iş ve toplumdaki statünüz ile ilgili konuları gündeminize taşıyacak.

Dolunay öncesinde bu konularla ilgili attığınız adımlar için mücadeleye hazır olun. Girişimlerde bulunsanız bile somut sonuçlar elde etmek kolay görünmüyor. Merkür ile Neptün arasındaki kare açı ve Venüs ile Kiron karşılaştığı engelleri ortaya çıkarıyor. Venüs’ün, Güney Ay Düğümü ile olan kavuşumu da, ilişkilerde kibir ve asosyal davranışlar nedeniyle dengeyi kurmamızı zorlaştırıyor. Strese ve yaralanmalara açık olacağımız bir süreç…

FİNANSAL, HUKUKSAL, MADDİ VE MANEVİ DEĞERLERİN İÇİNDE YOL ALMAK KOLAY OLMAYACAK.

Ülkemiz açısından bakacak olursak, gizli düşmanlıklar, arkadan dönen dolaplar, sınır güvenliği, hastaneler, hastalık konularının alevlenmesi, hapishaneler, uyuşturucular veya bağımlılık yaratan durumlar, grevler, sendikalar, çalışanlar, gıda rezervleri ve hayvancılığımız ile ilgili konular gündeme gelebilir. İkizler, Yay, Balık ve Başak burçlarının 0-8 dereceleri ile, Oğlak, Yengeç, Koç ve Terazi burçlarının 16-22 dereceleri arasında gezegenleri ve önemli göksel kombinasyonları olanlar, İKİZLER Dolunay’ından etki alacaklar.

Şimdi burçlarınıza göre hangi etkileri alacağınızı öğrenmek ister misiniz?

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR:

Eğitim, öğretim, akademik çalışmalar, iletişim, sosyal medya, toplantılar, imzalar, sunumlar, talepler, kardeşler, kuzenler, yakın akrabalar, komşular ve seyahatlerle ilgili gündemleriniz olabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA:

Maddi ve manevi kazançlar, yatırımlar, borçlar, finansal konular, taşınabilir mallar, gelirler, eş veya ortağın mali durumları gündeme gelebilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER:

Kendi istekleriniz, yeni başlangıçlar, imajınız, fiziksel görünümünüz, fiziksel ve ruhsal sağlığınız, yakın çevreniz ve motivasyonunuz ile ilgilenebilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ:

Bilinçaltı çalışmalar, büyük kapalı alanlarla (hastane veya hapishane vb.) ilgili durumlar, sağlığımız, gizli düşmanlar, saklı sırlar, bağımlılıklar, kaygılar, fedakarlıklar ve şifa çalışmaları ile uğraşabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN:

Arkadaşlar, yeni gruplar, dernekler, sosyal çevre, kariyerden gelen kazançlar ve organizasyonlarla ilgilenebilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK:

Kariyer, iş, toplumdaki statünüz, Annemiz, Annemizin genel sağlığı, Çocuklarımızın işi veya sağlığı, Eşimizin veya ortağımızın ailesi ile ilgili konular gündeme gelebilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ:

Yüksek öğrenim, akademik çalışmalar, tez, mastır, seyahatler, uluslararası ilişkiler, yabancılar, çevremiz, mahkemeler ve hukuksal konularla ilgili konular gündeme gelebilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP:

Borçlar, krizler, vergiler, burslar, sigortalar, nafaka, miras, kayıplar, eşin veya ortağın parası ile ilgilenebilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR:

Evlilik, eş, ortaklık, danışmanlık aldığınız kişiler, açık düşmanlar, anlaşmalar, davalar ve çocukların eğitim konuları ile uğraşabilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK:

Günlük çalışma hayatı, beraber çalıştığınız kişiler, sağlığınız, kira ve kiracılarla ilgili durumlar veya evcil hayvanlarınız ile ilgili konular gündeme gelebilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA:

Aşk hayatı, flörtler, Çocuklarınız, Seyahatler, hobileriniz, yetenekleriniz ve yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkaracak deneyimler gündeme gelebilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK:

Ev, yuva, Ailemiz, Babamız, Babamızın genel sağlığı, Emlak ve arsa gibi taşınmazlar. Gayrimenkuller, Ev veya şehir değişikliği, taşınma, dekorasyon, tadilat, kariyer, Eşimizin işi veya statüsü ile ilgili konular gündeme gelebilir.

 HAFTANIN GÜNLERİ NELER SÖYLÜYOR?

28 KASIM SALI günü, Sevgili Ay ikizler burcundaki yolculuğuna devam ediyor. İletişim, toplantılar, anlaşmalar ve ticari faaliyetler önemli olacak. Duygusal Ay ile Kiron arasındaki sekstil açı, fikirlerimizle çevremizi etkileme ve onların ufkunu açma fırsatı yaratıyor. Güne şifa enerjisi ile başlamak çok güzel…

Günün ikinci yarısında kesinleşecek olan Ay ile Venüs arasındaki üçgen açı, ilişkilere dengeyi getirebilir. Uyumlu, uzlaşmacı, çekici, sempatik, neşeli ve hayata karşı umutluyuz. Sanatsal etkinlikler açısından da güzel bir gün… Kişisel bakim, güzellik, estetik, alışveriş ve dekorasyon işleriniz için değerlendirebilirsiniz. Bu olumlu günün gece saatlerine biraz dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü, İletişim gezegenimiz Merkür ile Neptün karesini; Sevgili Ay tetikleyecek. Dalgın, unutkan, hayalperest, aldanma, aldatma ve hayal kırıklıklarına açık olacağınızı unutmayın.

29 KASIM ÇARŞAMBA günü, sabah 9.53’de Ay’ın, yengeç burcundaki  yolculuğu başlıyor. Ailemiz, yuvamız ve Sevdiklerimiz önceliğimiz oluyor. Duygusal güvence önem kazanıyor. Sabah saatlerinde Duygusal Ay ile kontrolcü Satürn arasındaki üçgen açı, sorumluluklarımızı arttırabilir. Yaşı büyük veya konusunda uzman olan kişilerden yardım alabiliriz. Dikkatli, çalışkan, disiplinli, tedbirli, dürüst, olgun ve güvenilir olmamız, işlerimizi kolaylaştırıyor. Günün ikinci yarısında etkili olacak, Ay ile bereketli Jüpiter arasındaki sekstil açı da, iyimserliğimizi çoğaltıyor. Finansal, hukuksal konularda, yüksek öğretim veya akademik çalışmalar alanında destek sağlayabiliriz. Ancak gün genelinde Venüs ile Güney Ay Düğümünün birlikte yol aldığını da aklımızda tutalım. Kibirli davranışlara ve asosyal olmamıza sebep olabilir. İlişkilerdeki dengeyi korumaya çalışalım.

30 KASIM PERŞEMBE günü, gergin ve huzursuz olarak güne başlayabiliriz. Sevgili Ay ile Kiron arasındaki kare açı, isteklerimiz ile güvenlik ihtiyacımız arasında kalmamıza yol açabilir. İnançlarımız, ahlaki veya etik değerlerimizi sorgulatabilir. Neyse ki, akşam saatlerinde duygusal Ay ile Uranüs arasındaki sekstil açı, keyfimizi yerine getirebilir. Güzel sürprizleri hayatımıza katabilir. Yenilikçi ve sıradışı fikirlerle yaratıcılığımız artabilir.

 1 ARALIK CUMA gününe, harika enerjilerle uyanıyoruz. Aralık ayının ilk gününde Ay ile büyüleyici Neptün arasındaki üçgen açı, sezgilerimiz ve hayal gücümüzü arttırıyor. Fedakâr, yardımsever, hassas, vicdanlı, iyimser ve uyumluyuz.  Sanatsal etkinlikler ve şifa çalışmaları için sabah saatlerini değerlendirebilirsiniz. Ancak öğlene doğru enerjiler sertleşiyor. Sevgili Ay ile Venüs arasındaki kare açı, ilişkilerdeki dengeyi bozabilir. Başkalarının ihtiyaçlarını önemsemeyebiliriz. Bencil ve çıkarcı etkilerin altında kalabiliriz. Ay ile dönüştürücü Plüto karşıtlığı da, manipülasyonlara karşı dikkatli olmamızın altını çiziyor. Yakıcı ve yıkıcı tepkiler, duygusal patlamalar, zorbalık ve zalimlikle yüzyüze kalabiliriz.

Saat 17.31’de mantıklı Merkür, oğlak burcunda yol almaya başlayacak. Daha organize, disiplinli ve sabırlı olacağız. Detaylar önem kazanacak. Karar verebilmek için zamana ve konsantrasyona ihtiyacımız olacak. Ve akşam saat 19.00’da Ay’da Aslan Burcundaki  yolculuğuna başlıyor. Öne çıkmak, görünür ve lider olmak isteğimiz önem kazanıyor. Sevgili Ay ile aktif Mars arasındaki üçgen açı, kendimizi enerjik hissetmemizi sağlıyor.

2 ARALIK CUMARTESİ gününe, dinamik ve aktif uyanıyoruz. Sevgili Ay ile Mars üçgeninin etkileri ile yürüyüş ve spor yapabilir veya işlerimizi hızlıca gerçekleştirebiliriz. Duygusal Ay ile Güneş arasındaki üçgen açı, ailemiz, ebeveynlerimiz ve çevremizden yardımlar alabileceğimizi gösteriyor. Patron ve otorite figürleri de destek verebilir. Özellikle öğle saatlerinden başlayarak, gün boyunca tüm işlerimizi rahatlıkla yapabiliriz. Merkür ile kontrolcü Satürn arasındaki sekstil açı, eğitim, öğretim, ticaret, toplantılar, anlaşmalar, talepler, iletişim, sosyal medya ve seyahatler açısından çok destekleyici… Gece saatlerinde Ay ile Kiron arasındaki üçgen açı da, başkalarının ruhunu ve hedeflerini büyüterek; kendimizin de şifalanmasını sağlıyor.

3 ARALIK PAZAR gününe gergin enerjilerle başlıyoruz. Duygusal Ay ile çılgın Uranüs arasındaki sert açı, plan ve programlarımızda değişiklikler meydana getirebilir. Gün genelinde, zorlayıcı enerjiler olduğunun altını çiziyorum.  İlişkiler gezegenimiz Venüs ile Plüto arasındaki kare açı, dengeleri zorluyor. Yıkıcı tepkiler ve duygusal patlamalar  ortaya çıkabilir. Dik kafalı, zalim sadist, takıntılı ilişkilerden ve kişilerden uzak duralım. Kıskançlık ve manipüle edici davranışlar, bir anda ortamı gerebilir. Depremler, yangınlar, patlamalar, sabotajlar ve suikastler gündeme gelebilir.

Yeni haftada güzel gündemlerle bir araya gelmeyi dilerken, şimdilik HOŞÇAKALIN.

Füsun Adıyaman

İnstagram: astrocupidoo





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Fenerbahçe 9 9 0 0 24 5 27 +19
2 Galatasaray 9 8 0 1 18 5 25 +13
3 Adana Demirspor 9 5 2 2 19 11 17 +8
4 Beşiktaş 9 5 3 1 13 11 16 +2
5 Trabzonspor 9 5 4 0 16 11 15 +5
6 Kasımpaşa 9 4 2 3 14 16 15 -2
7 Hatayspor 9 3 1 5 16 11 14 +5
8 Çaykur Rizespor 9 4 3 2 10 14 14 -4
9 Kayserispor 9 3 2 4 10 9 13 +1
10 Sivasspor 9 2 3 4 10 12 10 -2
11 Alanyaspor 9 2 3 4 8 11 10 -3
12 MKE Ankaragücü 9 2 4 3 13 12 9 +1
13 Fatih Karagümrük 9 2 4 3 9 9 9 0
14 Antalyaspor 9 2 4 3 9 11 9 -2
15 Konyaspor 9 2 4 3 9 12 9 -3
16 Gaziantep FK 9 3 6 0 7 15 9 -8
17 Başakşehir FK 9 2 5 2 5 11 8 -6
18 Pendikspor 9 1 4 4 10 18 7 -8
19 İstanbulspor 8 1 5 2 5 12 5 -7
20 Samsunspor 8 0 6 2 5 14 2 -9
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 9 8 1 0 22 6 24 +16
2 Kocaelispor 9 6 2 1 15 9 19 +6
3 Göztepe 9 5 2 2 10 4 17 +6
4 Bodrumspor 9 5 2 2 12 7 17 +5
5 Gençlerbirliği 9 5 2 2 12 10 17 +2
6 Bandırmaspor 9 4 1 4 12 6 16 +6
7 Keçiörengücü 9 4 3 2 7 7 14 0
8 Manisa FK 9 3 2 4 12 7 13 +5
9 Çorum FK 9 4 4 1 12 9 13 +3
10 Sakaryaspor 9 3 3 3 8 8 12 0
11 Erzurumspor FK 9 2 3 4 8 6 10 +2
12 Adanaspor 9 3 6 0 9 12 9 -3
13 Boluspor 9 2 4 3 5 9 9 -4
14 Şanlıurfaspor 9 2 4 3 7 13 9 -6
15 Ümraniyespor 9 2 5 2 8 15 8 -7
16 Tuzlaspor 9 2 6 1 7 19 7 -12
17 Giresunspor 9 1 6 2 6 13 5 -7
18 Altay 9 1 6 2 5 17 5 -12
Takım O G M B A Y P AV
1 Van Spor FK 10 9 1 0 14 7 27 +7
2 Esenler Erokspor 9 8 1 0 18 4 24 +14
3 Ankaraspor 10 6 1 3 14 6 21 +8
4 1461 Trabzon FK 9 6 1 2 16 3 20 +13
5 Nazilli Belediyespor 10 6 3 1 15 11 19 +4
6 Bucaspor 1928 9 5 1 3 12 4 18 +8
7 Ankara Demirspor 9 6 3 0 13 9 18 +4
8 Yeni Mersin İdman Yurdu 10 4 2 4 13 11 16 +2
9 Diyarbekir Spor 9 3 3 3 7 8 12 -1
10 Karacabey Belediye Spor 10 3 5 2 7 7 11 0
11 Beyoğlu Yeniçarşıspor 9 3 5 1 6 10 10 -4
12 Serik Belediyespor 10 2 5 3 4 8 9 -4
13 Bursaspor 9 2 4 3 6 11 9 -5
14 Altınordu 9 1 4 4 10 10 7 0
15 Zonguldak Kömürspor 9 1 5 3 6 9 6 -3
16 Hes İlaç Afyonspor 9 1 5 3 4 10 6 -6
17 Kırklarelispor 10 1 6 3 4 17 6 -13
18 Adıyaman FK 10 1 7 2 4 15 5 -11
19 Kırşehir Futbol SK 10 1 7 2 5 18 5 -13
Takım O G M B A Y P AV
1 Aliağa Futbol A.Ş. 7 6 0 1 15 2 19 +13
2 Kepezspor FAŞ 6 4 0 2 12 3 14 +9
3 Kırıkkalegücü FK 6 4 2 0 7 4 12 +3
4 Ayvalıkgücü Belediyespor 7 3 1 3 6 4 12 +2
5 Mardin 1969 Spor 7 3 2 2 11 7 11 +4
6 K.Çekmece Sinopspor 7 2 1 4 9 6 10 +3
7 52 Orduspor FK 7 2 2 3 6 6 9 0
8 Artvin Hopaspor 6 2 2 2 6 3 8 +3
9 Edirnespor 6 2 2 2 6 4 8 +2
10 İnegöl Kafkas GK 6 2 3 1 4 8 7 -4
11 Talasgücü Belediyespor 7 2 5 0 8 14 6 -6
12 Malatya Arguvanspor 6 1 3 2 2 4 5 -2
13 Gümüşhanespor 7 0 3 4 5 10 4 -5
14 Karabük İdmanyurdu Spor 7 1 5 1 5 16 4 -11
15 Tarsus İdman Yurdu 6 1 4 1 5 16 4 -11
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/10/2023 Hatayspor vs Kayserispor
 27/10/2023 Kasımpaşa vs İstanbulspor
 28/10/2023 Alanyaspor vs Sivasspor
 28/10/2023 Adana Demirspor vs Konyaspor
 28/10/2023 Çaykur Rizespor vs Galatasaray
 29/10/2023 Fatih Karagümrük vs Trabzonspor
 29/10/2023 Antalyaspor vs Başakşehir FK
 29/10/2023 MKE Ankaragücü vs Samsunspor
 29/10/2023 Pendikspor vs Fenerbahçe
 30/10/2023 Beşiktaş vs Gaziantep FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/10/2023 Şanlıurfaspor vs Giresunspor
 28/10/2023 Keçiörengücü vs Göztepe
 28/10/2023 Tuzlaspor vs Erzurumspor FK
 28/10/2023 Boluspor vs Bodrum FK
 28/10/2023 Kocaelispor vs Gençlerbirliği
 29/10/2023 Manisa FK vs Çorum FK
 29/10/2023 Adanaspor vs Ümraniyespor
 29/10/2023 Altay vs Sakaryaspor
 29/10/2023 Eyüpspor vs Bandırmaspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 28/10/2023 Hes İlaç Afyonspor vs Karacabey Belediye Spor
 28/10/2023 Adıyaman FK vs Bucaspor 1928
 28/10/2023 Diyarbekir Spor vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 28/10/2023 Kırklarelispor vs Beyoğlu Yeniçarşıspor
 28/10/2023 Kırşehir Futbol SK vs Ankara Demirspor
 28/10/2023 Serik Belediyespor vs Bursaspor
 28/10/2023 Zonguldak Kömürspor vs Altınordu
 28/10/2023 1461 Trabzon FK vs Nazilli Belediyespor
 28/10/2023 Esenler Erokspor vs Ankaraspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 28/10/2023 Artvin Hopaspor vs Aliağa Futbol A.Ş.
 28/10/2023 Karabük İdmanyurdu Spor vs İnegöl Kafkas GK
 28/10/2023 K.Çekmece Sinopspor vs Kırıkkalegücü FK
 28/10/2023 Malatya Arguvanspor vs Gümüşhanespor
 28/10/2023 Talasgücü Belediyespor vs Edirnespor
 28/10/2023 Tarsus İdman Yurdu vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 28/10/2023 52 Orduspor FK vs Kepezspor FAŞ
GAZETEMİZ

SİZCE 2023 YILI YAZINA HANGİ ANTALYALI SANATÇI KLİBİ DAMGA VURDU


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
HABER ARA
YUKARI