Bugun...


Hayırsever iş adamı Barış Kurucu’dan İhtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi
Tarih: 17-03-2024 09:18:19 Güncelleme: 17-03-2024 14:21:19 + -


Her yıl Ramazan ayında yoksul ailelere yaptıkları yardımları ile bilinen Antalyalı İş İnsanı Barış Kurucu bu ramazanda da Antalya’da yaşayan ve yardıma muhtaç aileleri unutmayarak 2500 aileye ramazan kolisi dağıttı.

facebook-paylas
Tarih: 17-03-2024 09:18

Hayırsever iş adamı Barış Kurucu’dan    İhtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi

Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yaptıkları yardımları ile bilinen Antalyalı İş İnsanı Barış Kurucu bu ramazanda da Antalya’da yaşayan ve yardıma muhtaç aileleri unutmayarak 2500 aileye ramazan kolisi dağıttı.

Geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi bu ramazan ayında da dostlarından ve hayırsever insanlardan aldığı destek ile ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı başaran Kurucu ,paylaşma duygusunun en güzel duygu olduğunu belirtirken , “Ramazan ayı paylaşma ayıdır.  Kendi evlerimizde iftar yaparken, iftarlık alamayan evlerin olduğunu unutmamamız gerekir. Bir kişiye bile ulaşabilirsek ne mutlu.  Ekmeğini paylaşmanın en güzel davranış olduğunu bu sebeple durumu olan herkesi ,kendi durumunca paylaşımcı olmaya davet ediyorum” dedi.

HERKESİ YARDIMA DAVET İÇİN PAYLAŞIM YAPIYORUM

Yapılan yardımların elbette gizli olması gerekir ve ben bunu çok iyi biliyorum ancak, çevremizdeki bazı duyarsız insanlara örnek olmak, onların vicdani duygularını dışarı çıkarmak için sosyal yardım ve sosyal yardım projelerimizi ön plana çıkarıyorum. Burada tek amacım çok daha fazla kişiye ulaşabilmek. Bu paylaşımlar sayesinde ihtiyaç sahipleri bize ulaşabiliyor.  Ekonominin dibe vurduğu şu günlerde bir biriminize destek olma zamanıdır diyen genç İş insanı Barış Kurucu, herkesin Ramazan ayını kutladığını ifade etti.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI